Brunchen

Brunchen in Haarlem

Steeds meer mensen kiezen ervoor om het ontbijt over te slaan en de lunch eerder dan normaal te nuttigen. Zij kiezen er dan vaak voor om de lunch uit te breiden met gerechten die men normaal gesproken alleen tijdens het ontbijt neemt.

Wanneer men ervoor kiest om het ontbijt uit te stellen en de lunch naar voren te schuiven, dan spreken we over een brunch. Brunchen wordt steeds populairder en in veel restaurants kan men complete brunch arrangementen bestellen. Vaak ga je dan naar het restuarant met een grotere groep en staat alles dat nodig is voor een utgebreide brunch klaar.

Brunchen wordt ook vaak ingezet tijdens workshops of andere activiteiten die door groepen of teams worden bijgewoond. Het belangrijkste kenmerk van een brunch is dat je deze met meerdere mensen tegelijk nuttigt en vaak wordt georganiseerd door een catering of restaurant. Daarnaast zijn er zowel warme als koude gerechten beschikbaar, iets dat vaak bij een ontbijt en lunch apart, niet het geval is. In dit artikel vertellen we je meer over wat een goede brunch allemaal inhoudt.